SPOSM Logo.jpg

The Secret Power Of Subconscious Mind

Apa SPOSM?
SPOSM minangka proyek musik musik mental dening Masa Katayama, musisi lair ing Bumi - 22 April ing Jepang. SPOSM nyedhaki pendhudhuk jero pendhudhine karo karya-karya sing nggawe kompromi tanpa kompromi sing njupuk susunan lan sensitif saka saben cathetan. Kanthi ngirim semangat tresna sing ora disengaja, pikiran tentrem lan daya alam semesta, SPOSM nyiptakake musik sing ngidini sampeyan mbukak kunci pikiran subconscious lan nemokake katresnan sejati ing sampeyan kanggo kabeh kewan. Ayo meditasi lan ngrungokake SPOMS kanggo mangerteni masalah ora ana.

EP9.jpg
First single
"Eternal Peace"

Play sample

Lagu SPOSM nggunakake "Lokasi Air" lan "Skala Lokasi".

 
fuji cal;ling.jpg
Second single
"Fuji Calling"

Play sample

Photo by Aqua Felix

SlowRiver.jpg
Third single
"Slow River"

Play sample